KL :)


Ya Allah, best sangat dpat holiday with ze family's at kl last week. What a great trip's. If dkat kl mesti ckp bhsa semnjung we tried tapi tak boleh hilang sabah punya cakap. Milo ping kat kl kena ckp "milo ice" but in sabah we called "milo ping" tapi trlampau terbiasa pandai tertukar2. Best moment with ze cousie pergi berjaya times square a.k.a times square *betul ka tu* kami 5 orang ja, then semua gegirl. Naik teksi dari sogo pg times square. Actually teksi tak boleh naik 5 org kan, tapi kami naik je. Sampai ja sana tak tentu hala kami sampai terpisah-pisah. The awkward, sasa and ika cakap time kat food court (foodcourtifndasilap) dorang jumpa maher zain.  Maybe betul laa dorang 2 org ja tau. Tapi kan, Ya Allah! Banyak sangat shopping lot kat times square tu.Duit ja mau ada. LOL-.- Yang bestnya aku dapat pergi solat kat surau KL tower. *itupunmaubangga* KBYE

No comments: