Hari itu


Hari tu hari yg betul betul bermakna maklum lah lepas jumpa kawan baru di pra u aka tingkatan 6 byk pengalaman yg kau dapat. Dak dak pra u la katakan ttpi lecture ckp slagi kau belum dapat 3 pointer above you're not worthy to called as pra u student. Hmm sentap engkau tapi thats the fact! Okay lari tajuk. We continue our story act kita ni perlukan kawan utk buat apa yg kita mau mksd dia apa la ba kan mesti ada kawan utk kasih kawan kau. I went to qiam previous day aku ingat tiada kawan i mean this is the right time mcmna hidup tanpa kawan ni just for a day konon la konon. Tpi unexpectedly classmates I uols ada di sana speechless expect the unexpected gitu. Disana bermulanyaa ukhwah kita ini semakin rapat ceh🙈 knowing each other flaws thats the part you became closer okay. Dalam event yang mcam ini sbnarnya yg best sbnarnya lah even aku ni bukan jenis a active person yang join selalu well maklum la ada ja 1001 alasan yg kukuh utk tidak menghadiri sebarang apa2 yang berkenaan. Qiam ni kau dapat tau apa yang kau nda tau dan dapat lebih tau apa yang kau tau tu dgn lebih dalam ah gitu lah. A bunch of my friends pun are the members of the group so senanglah mau join ka apakah so nda jugala awkward konon sbb byk kawan kau sana kan tp ini bukan pasal awkward ka apakah just apa tjuan kau mau dtg sana thats all. Okay? The folks has never join this qiam bfore you guys should put yourself into this. Sometimes! Bukan nya mau pergi hari2 pun lagipun ni kan sebulan sekali hehehe. Sbnarnya cakap utk sndri juga yg rajin la konon. Punya kata lawan hmmmmm. 

Maklumlah muka depan2 ni mmg bida 







Pengalaman itu tidak dapat dibeli kerana ia nya perlu dirasai🌸





No comments: